Disclaimer

Disclaimer

 

 

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op: www.curalma.nl
Door deze website te bezoeken en/of de op deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend.
Hoewel Curalma zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan Curalma niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook kunnen wij niet garanderen dat de betrokken website foutloos is.
Curalma wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het gebruik van deze website uitdrukkelijk af.
Wanneer wij bepaalde links naar websites van derden weergeven, betekent dit niet dat de op of via deze websites aangeboden producten of diensten door Curalma wordt aanbevolen.

Curalma aanvaardt geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de website. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op overige websites is niet door ons beoordeeld op correctheid/volledigheid.