Locaties

Rust, gastvrijheid en privacy.

Onze locatie

Onze kliniek is gevestigd in het voormalige slotklooster Elsendael in Boxmeer (Noord-Brabant). Binnen de kloostermuren van dit karakteristieke pand uit de zeventiende eeuw vind je rust, sfeer en maximale privacy.

Voordelen van onze locatie

  • Uitstekend bereikbaar. De locatie is makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer (treinstation op een loopafstand van vijf minuten) en heeft voldoende parkeergelegenheid
  • Kleinschalig en persoonlijk. Maximaal 24 cliënten tegelijk in behandeling 
  • Sfeervol, karakteristiek pand met ruime tuin, omringd door een kloostermuur
  • Privacy, klantvriendelijkheid en rust bepalen de sfeer
     

Elsendael

Behandellocatie Elsendael

Niet alleen met onze behandeling, ook met de locatie maken we het verschil. Klooster Elsendael is een karakteristiek pand uit de zeventiende eeuw. Het ligt nabij het centrum van Boxmeer, maar door de ruime tuin en kloostermuur vind je er maximale privacy en alle rust die nodig is om te werken aan je herstel. 

De kliniek beschikt over 24 mooie eenpersoons slaapkamer, verschillende behandelkamers, een tweetal gezellige huiskamers, een professioneel restaurant, een yogaruimte en opleidingsruimtes.

Adres en bereikbaarheid

Adres:

Dokter Peelenstraat 6-8
5831 EG Boxmeer

Elsendael is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer; het ligt op vijf minuten loopafstand van het NS-station. Ook per auto is de locatie makkelijk te bereiken. Op het terrein is voldoende (gratis) eigen parkeergelegenheid.